Vdekja e Florenc Beqiraj dhe indiferenca e shtetit shqiptar!

Vdekja e djaloshit Florenc Beqiraj, është fotografia e trishtë e realitetit shqiptar.  Mijëra të rinj vazhdojnë të braktisin atdheun për mbijetesë sepse kjo tokë prodhon veç skamje. Kasta e tranzicionit trasformoi këtë popull autokton në popull endacak, ku më shumë se gjysma e tij ka emigruar dhe hemorragjia demografike nuk ndalet.