Kurthi i investimeve të huaja!

 

Libri është për tu përkthyer i gjithi,pasi është një pasuri për vendet si ne. Por duke dashur të qëndroj në vijë me retorikën e fundit të ShqipOn mbi politikat ekonomike sovraniste dhe ekonominë kombëtare, kam zgjedhur pikërisht pjesën ku autori trajton pa mbulesa investimet e huaja.)

 

 

 

A është kapitali i huaj i domosdoshëm??