BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Drama e një populli të sunduar nga maniakë

Drama e një populli të sunduar nga maniakë!

12832335_1101857363179542_6811260448712670911_n

 

#NukEshteVone për Demokraci Pjesëmarrëse!

Drama e një populli të sunduar nga maniakë!

Komunizmi nuk ra kurrë!
Demokracia nuk erdhi kurrë!

Partitë u ngjizën me farën e komunizmit nga njerëzit e komunizmit!
Nomeklatura nuk sakrifikon vetëm popullin por dhe bashkëpunëtorët e vet për tu lartësuar në frikë, servilizëm e plaçkitje!

Brezat e rinj duhet të reflektojnë e mos të përsërisin gabimet e brezave të shkuar të një populli kope që rend pas liderave maniakë!

Nuk është nevoja të rendim pas ASKUJT, por kërkojmë kalimin e pushtetit nga partitë tek Qytetarët!

Shqipon po punon për instalimin e Demokracisë Pjesëmarrëse, ku pushteti i kthehet e i mbetet vetëm Qytetarëve!

Jo me sllogane partish, por me një projekt të guximshëm e inteligjent!
#ProjektiSOS

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked