BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Media e pushtetit

NukEshteVone të ndalojmë propaganden e sistemit

 

12662482_1079551108743501_8132238425166107074_n

 

Populli ushqehet përditë me propagandë që të hutohet e mos të Revoltohet kundër miliardave që po i vidhen përditë!

Refuzojmë këtë kastë hajdute e injorante që mbahet vetëm mbi varfërinë, frikën dhe propagandën televizive!

Së bashku për një Shtet të Qytetarëve!

Projekti S. O. S. http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked