BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Mediat merren me fasaden ndërsa Kasta plaçkit Shqiperinë

Mediat merren me fasaden ndërsa Kasta plaçkit Shqiperinë

993548_1094341353931143_226177118270829525_n

#NukEshteVone të Normalizojmë Shqipërinë!

Beteja për normalizimin e vendit nuk kalon nga emrat dhe fytyrat, por nga ide për një projekt të ri. Ky sistem nuk është ngritur për qytetarët por për pushtetarët!
Sistemi dhe mediat e tij krijojnë vetëm kurth ekonomik, urbanistik por mbi të gjitha kurth psikologjik.

Nderkohe qe te gjithe merren me Jozelen dikush tjeter po vjedh pasurite kombetare.
Ne shqiperi jane bere te gjithe kritike kolltukesh ku shikojne cdo gje me sy kritik por me nje problem te vogel, nuk perdorin mendimin racional.
Thjesht e shikojne, e sodisin, e perqeshin, e tallin dhe ne fund perseri duke numeruar qindarkat ne xhep.

Pushteti kete deshiron qe te shperqendrohet vemendja nga problemet jetike sic jane ato ekonomike dhee te merremi me banalitetin e individeve e jo te sistemit. Ne fund te fundit fenomenet Jozela e as nard ndoka nuk mund te studiohen si te shkeputura nga sistemi i cili i promovoi dhe i nxorri ne krye. Ata jane pasqyra me e mire e ketij sistemi banal dhe pervers. Prandaj duhet te reflektojme dhe mos te merremi me formen por te kuptojme permbajtjen e cila ka kamur keto fenomene.

Së bashku për Normalitet!
Projekti SOS

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked