BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Miliarderet e “Rilindjes” si perfaqesus të popullit më të varfer të Evropes

Së bashku për një Shtet të Qytetarëve!
12661827_1083686944996584_7194335286452098010_n

#NukEshteVone tu kthejmë shtetin shqiptarëve!
Si mund të jetë arrogant Kryeministri i vendit më të korruptuar të Europës?!

Refuzojmë propagandën bajate të Kryeministrit të vendit më të varfër me politikanët më të kamur në Europë!

Një person që urren demokracinë, që urren të përballet me pyetjet për dështimin e Ekonomisë, Drejtësisë, Sigurisë, Arsimit, Shëndetësisë, Infrastrukturës,
dhe përgjigjet se “duhet të presim se ai nuk paska shkopin magjik”

Ndërkaq njerëzit pranë pushtetit e kanë gjetur shkopin magjik duke u pasuruar me shpejtësi në kurriz të miliona shqiptarëve që i besuan.

I kujtojmë Kryeministrit që të lërë demagogjinë dhe shkopinjtë, por të lejojë funksionimin e institucioneve ose ti kthejë pushtetin qytetarëve nëse struktura kriminale me besnikët e tij nuk realizojnë dot Ndërtimin e nje Shteti Normal dhe ekonomie zhvillimi.

Refuzojmë kastën hajdute, militante e injorante!
Së bashku për një Shtet të Qytetarëve!
ShqipON✅

#ProjektiSOS http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

 

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked