BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Partitokracia nuk është Demokraci

Partitokracia nuk është Demokraci

12801150_1101239336574678_8508375124034777009_n

#NukEshteVone për Normalizimin e Shqipërisë!
Teatri mavi, mes hajdutëve, ish hajdutëve dhe aspirantëve hajdutë për garë “demokratike” është kartvizita e babëzisë për pushtet dhe denigrim i çdo morali!

Ky është modeli Katovica i partive shqiptare!
Politikanët e Tranzicionit kanë tradhëtuar interesat e kombit!
Rotacionet politike veçse po përkeqësojnë situatën.
Shteti, ekonomia, media, akademia janë të kapura dhe punojnë kundër interesit publik!
Kasta nuk heq dorë nga miliardat dhe privilegjet edhe pse Shqipëria po tretet e shqiptarët po largohen.
Lufta e bandave politike po ashpërsohet drejt një spiralje të re dhune!

Nëse partitë luftojnë për pushtet, ashtu dhe populli të luftojë për pushtet e jo për parti!
ShqipON po punon për instalimin e Demokracisë Pjesëmarrëse, ku pushteti u kalon qytetarëve dhe jo partive!

Së bashku Guxojmë!
TiJeNe-shqipON

Projekti SOS-http://levizjashqipon.org/wp

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked