BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Propaganda e “Rilindjes”

Propaganda e “Rilindjes”

12809640_1101628983202380_2991002297438524597_n

#NukEshteVone për Normalizim të Shqipërisë!

Kjo klasë politike është obsolete dhe nuk përfaqëson më aspiratat e shqiptarëve për një të ardhme më të mirë!

Shllaku dhe propaganda tani kanë vetëm efekt lasativ dhe nuk fsheh dot degradimin e vendit.


Perdja ra dhe “mbreti” mbeti lakuriq!

Një parti që nuk respekton statutin e vet si do respektojë Kushtetutën e Shqipërisë?

Një parti që theu rekordin e premtimeve dhe të mashtrimeve!
Një parti që ka alergji intelektualët dhe mbushet me militantë injorantë!
Një parti që braktis të varfërit dhe mbushet me lekistë e lekaristë!
Një parti që divorcohet nga puna dhe martohet me propagandën!
Një parti që merret peng nga maniakë për të marrë peng ekonominë e vendit!
Një parti që nuk beson tek demokracia por tek autarkia, ngritur mbi servilët e debilët!
Një parti që tallet prej dekadash me besimin dhe frikën e këtij populli!

E Vërteta e hidhur është se:
Shqipëria nuk ka parti, por brigada plaçkitëse me rotacion!

Vetëm populli i jep fund kësaj drame 25 vjeçare!

Punojmë për Demokracinë Pjesëmarrëse!
I kthejmë pushtetin Qytetarëve dhe jo më partive!

Së bashku Guxojmë!

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked