BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Shoqëria e spektaklit dhe eksperimenti me shqiptarët

Propaganda  sadiste që krijon një popull mazokist

12644752_1077121898986422_2299260546480269697_n

#NukEshteVone të refuzojmë propagandën!

Shoqëria e spektaklit dhe eksperimenti me shqiptarët! Akomodimi i së keqes që të jetë e pranueshme.

Kllouni sadist që krijon një popull mazokist!

Një popull që bredh pas cirkut dhe harron kush i vjedh jetën!
Uzurpimi i çdo hapësire simbolike dhe relativizimi i së keqes si e pranueshme dhe e paevitueshme!
Zhdukja e satirës dhe krijimi i surrogatëve të saj, në një sistem banal dhe pervers.

Makiazh mediatik i një liderrri për të rekuperuar besimin e humbur nga qytetarët!

Makiazh mediatik për të humanizuar kryeministrin që urren demokracinë dhe popullin e vet!

Makiazh mediatik për ti rikthyer buzëqeshjen e vjedhur një populli që po braktis vendin!

Makiazh mediatik për të harruar papunësinë, rritjen e çmimeve, tarifave, barnave, dritave, karburantit, vjedhjen e pasurive publike etj etj

Së bashku për një Shqipëri Normale!

ShqipON✅
S. O. S.

http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked