BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

950 milion euro abuzime për 2015

13553220_1716880425259158_1237872599_n

Kontrolli i Lartë i Shtetit akuzon qeverinë se ka shkaktuar një dëm prej gati 1 miliard euro ose 1/5 e buxhetit! Çdo qeveri do jepte dorëheqjen dhe Prokuroria do arrestonte hajdutët e popullit! Por në një shtet të kapur kjo gjë nuk ndodh!

 

 

Në një shtet pa sy e pa vesh, kjo shifër nxirret vetëm prej skandaleve të bëra botërisht të njohura si CEZ apo BANKERS PETROLIUM e të tjera konçesione. Pjesa më e madhe është në dosjet e shantazhimit reciprok dhe ato të agjensive të huaja që “punojnë” për tokën shqiptare!

Sigurisht, bandat shumëngjyrëshe akuzojnë njëra tjetrën se kush vjedh më shumë e më bukur. E vërteta e hidhur është se vendi më i pasur i kontinentit, nuk ka popullin më të pasur por politikanët më të kamur!

Shqiptarët lënë ende vendin, kapaku i tenxheres rri hapur dhe revolta nuk zien mjaftueshëm. Valvulat e shfryrjes, propagandës, frikës e kërcënimit PUNOJNË 24 ORË!

Populli i përçarë nga partitë, të rinjtë e neutraliziar me injorancë të çertifikuar, me premtime të zbukuruara lëpijnë prangat e skamjes e brohorasin vampirët!

E vërteta e hidhur është jo vetëm vjedhja disa fish më e lartë, por SHITJA e ekonomisë shqiptare të huajve që GDP të mbetet 10fish nën potencialin e saj!

U rikthejmë shqiptarëve shtetin, ekonominë dhe dinjitetin vjedhur nga partitë dhe oligarkitë!

Fati i popullit si gjithmonë mbetet në duart e popullit dhe jo partive, lobeve apo masonerive!

Së bashku Guxojmë!

ShqipON

#DemokraciPjesëmarrëse

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked