BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

A ka ardhur Demokracia vërtet në Shqipëri !!!

dje sot 2

 

 

Vazhdimi i marrëzisë merr forma e ngjyra spektakolare nga manjakë të pushtetit dhe armiq të shpirtit evropian.

Mania kundër pronës private shpejt u trasformua në plaçkitje të të mirave publike.

Fobia e pushtetit ndaj armikut polli izolimin dhe bunkerizimin ashtu si mania ndaj parasë çoi në betonizimin dhe shkatërrimin e hapësirave publike.

Shqipëria përpëlitet në këtë realitet banal ndërsa pusht/eti parafabrikon ëndrra pa fund për të mirën tonë.

Nëse zgjedhim të flemë do jetë gjithmonë Një i marrë që do prodhojë “ëndrra” për vete dhe makthe për Ne!

Vetëm kafja nuk zgjon …
shqipON

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked