BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Ardit Latifi – aktivist shqipON

Thirrje Rinisë!

Ardit Latifi – aktivist shqipON

Revolucionet nuk i bëjnë pleqtë, por RINIA! Ajo forcë biologjike në zhvillim, që projekton dhe punon për një të NESERME më të mirë! Për këtë duhet të shkëputemi prej kurthit që partitë ngritën këto dekada, relativizimit dhe fatalizmit se Shqipëria nuk bëhet, se duhet të pranojnmë këtë realitet!
E vërteta është më e thjeshtë!
Ky sistem nuk është ndërtuar për ne, por kundër nesh!
Guxojmë të mendojmë një Shqipëri normale, ku ia vlen të jetosh, punosh dhe arsimohesh.
Një vend ku qytetarët vendosin vetë fatet e tyre dhe jo të sundohen prej një kaste mediokre dhe kleptokrate!

#SëBashku Guxojmë!
shqipON

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked