BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Baroni i ri !!! Rreziku i ri

himara

 

Pallate buzë detit ngritur nga Pashai i ri i Jugut, i emëruar vetë nga Njëshi i gjatë plot zero. 

Është rastesi që deputetët zgjidhen nga Njëshi dhe jo nga Ne?
A nuk thoshte populli “me thuaj me cfare njerezish rri, të them kush je”

Si mund të shpresoni për DREJTËSI kur shefi qeverisë rrethohet nga vemje të tilla?

I kemi të tepërta 4 vite për të provuar bëmat e artistit gri të betonit. A nuk i dham 12 vjet për shkatërrimin e Tiranës?

Ne nuk harrojmë!
*** shqipON ***

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked