BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

DËSHMO QYTETIN TËND !

DËSHMO QYTETIN TËND 2

 

Off: Një Shteti plaçkitës!
ON: Rimarrim të mirat tona publike!

Deri kur do tolerojmë të na vidhen hapësirat e gjelbra, sheshet, biblotekat, trotuaret, kopshtet, parqet, plazhet, cezmat, uji publik dhe futjen e tij nëpër shishe private??
Pushteti çirret për projekte betoni faraonike dhe nuk ndërton kurrë hapësira publike THJESHT sepse nga këto përfitojnë gjithë qytetarët dhe jo sekserët e pushtetit.
Denoncojme arkitektët e së keqes!
Së bashku rifitojmë të mirat tona publike!

Guxojmë! Fitojmë!
shqipON

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked