BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Ekonomia shqiptare dhe Sovraniteti monetar – Dr. Ledian Droboniku

Video shpjegim:

Rrënimi i ekonomisë shqiptare dhe Sovraniteti monetar!
Ku shkojnë miliarda euro kursime të shqiptarëve?
Pse bankat nuk kreditojnë biznesin shqiptar?
A ndërtohet një ekonomi kombëtare vetëm me lokale e parukeri?
Pse nuk kemi sektorë strategjikë?
Kujt i intereson dhe kush e ekzekuton këtë vizion antiekonomik dhe antishqiptar?
Përse eklipsohen çështjet më të rëndësishme dhe media flet për lojrat e kastës?
Përse Oligarkët politikë nuk luftojnë dot monopolet ekonomikë?
Zgjohemi!
Një ekonomi me begati të përgjitshme do e krijojmë vet kur qytetarët tu rimarrin shtetin partive, lobeve dhe të vendosin vetë në një demokraci pjesëmarrëse.

 

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked