BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Zaptim-Foto

Një prej qindra rasteve të sjella nga qytetarët, mbi luftën me baronët e betonit!

Sheshi pranë Shkollës P. Budi, objekt i konflikteve mes banorëve dhe “të fortëve” është pushtuar më

në fund nga disa lokale.

Aty ku fëmijët luanin prej vitesh tani është rrethuar nga karrike dhe tavolina.

Trishtim…

Fëmijët që iu duhet të rrezikojnë duke luajtur mes rrugës ose të RRITEN PARA KOHE duke kaluar

orët ulur me filxhanë kafeje.

Fakti që tashmë pak iu bën përshtypje prezenca e fëmijëve nëpër lokale, është PRANIMI I SË

KEQES si normale.

Pushteti synon degradimin e natyrës së Njeriut për të sunduar i qetë…

Mos të Dorëzohemi!

Guxojmë! Fitojmë!

shqipON

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked