BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Nafta = Vjedhje 3D

Nafta = Vjedhje 3D

Çmimi dhe taksat mbi naftën më të larta në rajon dhe kontinent.

Indiferenca e qytetarëve ka bërë që sot qytetarët mbi naftën të vidhen në 1.çmim 2.sasi 3.cilësi

Dyfishimi i taksës mbi naftën bllokon ekonominë dhe rrit kostot e prodhimit.

Monopolet e karburantit sigurojne fitime kolosale kastes dhe klienteles, prandaj kontrollet nuk do behen dhe publikohen kurre.

Shqiptaret nuk e dine qe sasia e naftes qe prodhohet ketu eshte e njejte me ate qe hyn ne Shqiperi. Ne fakt ajo qe ndodh eshte ende me e frikshme, pasi cilesia e ulet e saj jo vetem qe shkakton qindra miliona euro deme ne vit makinave te shqiptareve por rrezikon perdite jetet tona.

Erresira qe ka perfshire prej dekadash me te gjitha qeverite, koncesionet e naftes, eshte tregues i qarte i shfytezimit shkaterrues dhe vjedhjes se pasurive publike nga pushtetaret qeveritare dhe grupeve te erreta nderkombetare.

Prokuroria dhe asnje organ garancie, nuk ka akses ne keto marrveshje te fshehta qe privojne shqiptaret nga perfitime kolosale disa fish nga ato qe paguhet perdite ne formen e taksave.

Pa prokuroti dhe gjykata interesi publik mbetet jetim.

Zgjedhim dhe Shkarkojme,  Prokuroret dhe gjykatesit direkt nga qytetaret. Kthejme llogaridhenien ne vend.

Nenshkruajme platformen shqipon S.O.S.

image

 

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked