BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone për dinjitet KOMBËTAR

FB_IMG_1448891306198

Dhjetëra studentë, pedagogë e qytetarë, aktivistë shqipON, realizuan sot detyrën qytetare për solidarizimin me popullin kosovar në mbrojtje të trojeve shqiptare prej projektit Zajednica!


Denoncojmë dhunën e policisë të një pushteti të korruptuar e të shitur, presionin dhe kërcënimet ndaj qytetarëve patriotë që duan ende këtë vend megjithë hallet dhe skamjen e përditshme!

Kombi shqiptar është sot në rrezik sepse qeveriset nga mafiozë duke paralizuar ndërtimin e shteteve funksionale dhe demokratike kur përqark fryjnë erëra të rrezikshme!
Shqiptaria ka nevojë sot për bijtë e saj më të mirë e patriotë dhe jo hajna dhe injorantë!

Së bashku Guxojmë!
Shqipon

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked