BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone për Normalizim të Shqipërisë!

FB_IMG_1448567251846

#NukEshteVone për Normalizim të Shqipërisë!
Pse investitorët e huaj shkojnë në Serbi dhe jo në Shqipëri?


Pa investim nuk ka Punësim!
Pse propaganda e kastës nuk bind dot investitorët e huaj të vijnë në Shqipëri?
Si mund të bësh një plan biznesi ku e vetmja siguri është pasiguria dhe hajnia pushtetare?

ZgjiiiiM! Qytetarët janë i vetmi shpëtim!

SOS⬇️

http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked