BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone për Normalizim!

FB_IMG_1449694140166

#NukEshteVone për Normalizim!
ShqipON kërkon PROKUROR dhe GJYKATËS të zgjedhur nga QYTETARËT dhe jo partitë

Sot 9 Dhjetor Bota ka ditën e antikorrupsionit.
Por Shqipëria nuk ka korrupsion si vendet normale, por kapje të shtetit sepse asnjë institucion nuk vepron në bazë të së drejtës por forcës dhe abuzimit!

Ka vetëm një shpëtim!
Qytetarët që bëhen Shtet!
S. O. S.
http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked