BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone për Prokuror nga Populli!

FB_IMG_1450383825705

#NukEshteVone për Prokuror nga Populli!

Nuk jemi popull minoren!
Nuk harrojmë kush janë vemjet dje dhe larvat sot!
Shpatullat e shqiptarëve nuk mbajnë dot më tragjedi!
Shqiptarët nuk meritojnë këtë kastë grabitqare, injorante dhe antikombëtare!

Së bashku Guxojmë një rrugë të Re!
ShqipON✅S.O.S.

http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked