BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone për Prokuror të zgjedhur nga POPULLI!

FB_IMG_1450383524009

#NukEshteVone për Prokuror të zgjedhur nga POPULLI!

Ndalojmë riciklimin e vemjeve dhe larvave që po hanë Shqipërinë!
Refuzojmë luftën e bandave për plaçkitje të atdheut!

Zgjidhja nuk vjen nga e kaluara por nga e ardhmja!

Qytetari parlament!
Së bashku Guxojmë!

ShqipON✅S.O.S

http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked