BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone për Reagim!

FB_IMG_1448911897829

#NukEshteVone për Reagim!

Prej dekadash na kërkohet veç Stabilitet sikur të ishim një vend normal dhe jo i kapur nga mafia dhe qarqe antishqiptare!

Prej kohësh Oligarkia, përhap sllogane dorëzuese si: Shqipëria nuk bëhet, meritoni qeverinë që keni, zgjidhni të keqen më të vogël, të gjithë e kanë fajin për korrupsionin, stabiliteti është i vetmi rëndësishëm, prisni së është herët, vetëm besim dhe jo kontroll apo transparencë etj etj.

Përçarja, manipulimi, varfëria,frika, joshja, kërcënimi dhe vetëfajësimi i popullit mban në këmbë çdo Oligarki!

Refuzojmë kastën e fundit antidemokratike të Europës!
Shqiptarët meritojnë të jetojnë në një vend normal!

Së bashku Guxojmë!
ShqipON✅

SOS
http://levizjashqipon.org/uncategorized/thirrje-per-kuvend-kombetar-per-normalizimin-e-shqiperise/

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked