BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone për shqiptarinë!

FB_IMG_1450384050919

#NukEshteVone për shqiptarinë!

Ku gabojmë gjithmonë që nuk erdhi kurrë Demokracia?

Kemi mbetur i vetmi popull në Europë që u shkojmë pas harbutëve, sharlatanëve dhe jo të urtëve!

Politikanët pëllasin që ti besojmë dhe askush nuk flet për KONTROLL!
Demokracia është kontroll i qeverisë nga populli dhe jo besim.

I heqim partive pushtetin dhe ja kthejmë qytetarëve të vendosin:
S?S

Nënshkruaj nismën #NukEshteVone për GARANCI

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked