BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone per Transparence reale!!!

FB_IMG_1449693836703

#NukEshteVone per Transparence reale!!!
Cdo sistem ka estetiken e tij te sundimit.
Kur po kalonte ligji per degjenerimin e arsimit te larte ne Opinion diskutohej per tema te tilla si: 50 hijet e seksit te greit.


Kur po arrestoheshin aktoret e opozites kosovare se dolen kunder cenimit te interesave politiko-ekonomike te gatuara ne kuzhinat e qarqeve antikombetare ne Opinion diskutohej per tema si: Cila eshte dieta me e mire.
Ndersa kur guerrilasi i opozites shqiptare ashtu si guerrilasi ne pushtet digjnin metropolin e shqiperise (21 janari, djegia e bunkerit ne 8 dhjetor) ne Opinion diskutohej dhe shtrohej ceshtja e avokatise per palet e kastes.
-Perse kemi 25 vite qe degjojme zerin e te njejteve Analiste dhe publiciste?
-Perse asnje medie nuk transmeton idene e ShqipON per zgjedhjen e prokurorit, Presidentit, KLD, Avokatin e popullit apo KQZ direkt nga populli?
-Kush ka frike nga nje medie e lire dhe kush e ka censurur kete te fundit?
-Kush ka frike nga vendimet e popullit sovran?
-Perse asnjera parti nuk e don ballancimin midis pushteteve?
-Kush ka frike nga Transparenca reale?
Demokracia qe te zhvillohet ka nevoje per nje hapsire mediatike dhe shoqerore, sot keto hapsira jane uzurpuar nga ushtaret e sistemit te cilet ne emer te interesave individuale i sherbejne religjionit pushtet te eproreve te tyre.
Shqiptaret shume shpejt do zgjohen nga hipnoza mediatike dhe do vendosin vete per fatin e vendit te tyre!!!

Thirrje për Kuvend Kombëtar për normalizimin e Shqipërisë!

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked