BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone për Zhvillim të Shqipërisë!

FB_IMG_1449075196718

Ngjarjet e fundit në Kosovë, tregojnë që Kasta është gati të mbrojë me gjak privilegjet dhe miliardat që vjedh çdo ditë!

Kështu as Zbrasja e vendit nuk i shqetëson dhe as moszhvillimi i ekonomisë kombëtare, përballë përjetësimit të pushtetit!

Futja në NATO krijoi iluzionin e ardhjes së investitorëve strategjikë, po harruam që problem mbetet siguria e brendshme dhe korrupsioni shtetëror kapilar!

Pa çlirim të Shqipërisë nuk ka Normalizim të Ekonomisë dhe Papunësisë!

Së bashku Guxojmë!

http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked