BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

#NukEshteVone

FB_IMG_1448460508394

#NukEshteVone për punësim dinjitoz që të krijojmë pasuri e begati në këtë vend të uruar!

Varfëria dhe skamja nuk iu nda këtij populli, ashtu si sundimtarët maniakë dhe hajdutë!

Demokracia e vërtetë nuk u vendos kurrë!

Pas 100 vitesh autokraci e hajni, nuk mund ti besojmë më askujt fatet tona pa kontroll e garanci për Qytetarët!

Elitat kanë tradhëtuar vazhdimisht kombin dhe vihen në shërbim të qarqeve antishqiptare!

Ka vetëm një ZGJIDHJE!
Shporrim këtë kastë dhe i japim vendimarrje qytetarëve të vendosin e kontrollojnë me Referendum fatet e vendit!
Të zgjedhin e shkarkojnë çdo zyrtar të lartë të shtetit apo partive!

Një KUSHTETUTË PËR QYTETARËT dhe jo partitë e pushtetarët!

Garancia e vërtetë jemi vetë ne Qytetarët dhe jo “elitat”!

Ndërtojmë së bashku një Demokraci Pjesëmarrëse e të begatë si Zvicra!

projekti SOS⬇️ShqipON

http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked