BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

OFF: Amnezisë kolektive !!! ON: Dënimit të fajtorëve

off amnezise

 

Një popull që harron e nuk nxjerr mësime as nga tragjeditë më të mëdha, është i destinuar të shuhet!

Vërtet besoni se autorët do dënohen?

Pse asnjë politikan nuk është gjykuar deri më sot?

Përse duhet të hapin lojën e të prishin një sistem që u siguron para dhe lavdi?

Kush i ka liruar popujt e robëruar?

Pse ajo që po mendon ti e mendojnë të gjithë

Guxo! Guxojmë! Fitojmë!

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked