BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Off: Banditëve me pushtet !!! ON: Kthimit të dinjitetit të qytetarëve!

GOLEMI

 

Qindra mijëra pushues; Mijëra lokale dhe hotele që paguajnë taksa një komune që:

> nuk ndërtoi një rrugë a shëtitore
> sheshe a trotuare
> nuk siguron ujin e pijshëm
> nuk rehabiliton ujrat e zeza
> nuk vuri një llambë për ndricimin e qytezës
> që nuk pastron nga plehrat rrugët dhe plazhet
> që lejon betonizimin dhe gardhimet deri buzë detit
> etj etj etj …

Banditët ndryshojnë ngjyrat por jo zanatin!
Prestigjatorët blu a mavi nuk do mbajnë gjithmonë në gjumë popullin duke fabrikuar ëndrra !

Ne nuk harrojmë!
***shqipON***

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked