BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Off: Fullanët dhe rrufjanët e çdo lloji !!! ON: Dënimit dhe Sekuestrimit të pasurisë të çdo hajduti!

fullani

 

TRASPARENCË & LLOGARIDHËNIE për çdo pushtetar!!!

BANKA QENDRORE është vetëm Skandali i radhës në një sistem institucional që ka në ADN vjedhjen.
Fullan Rrufjani nuk bën gjë tjetër vecse atë që bëjnë të gjithë pushtetarët e tjerë: TE GJITHË VJEDHIN KUDO DHE SA TË MUNDIN!
Mendoni vërtet se ato pak miljonë janë problemi, ajo që fshihet është sh më e frikshme. Lumenj parash që pastrohen, bono thesari dhe kredi miliardash për pushtetarët e djeshëm dhe të sotëm!
Fullan Rrufjani ashtu si (anti)Santos janë viktimat e lojrave të mëdha të PUSHTETIT!

Hapni mendjen!
Kafeja vetëm nuk zgjon…
*** shqipON ***

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked