BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Off: Gropave në rrugë !!! ON: Rrugëve dinjitoze!

of gropave me rruge 4

 

Aty ku rrugët kushtojnë kaq shumë e rrojnë kaq pak

Aty ku nuk dënohet asnjë inxhinier për punimet e rrezikshme.
Aty ku nuk penalizohet asnjë firmë për vonesat dhe kaosin mbi rrugët shqiptare.
Aty ku politikanët rrethohen nga betonierët dhe plaçkisn hapësirat publike.
Ai vend mund të jetë kudo ku populli është spektator i tragjedisë që luhet në emrin e tij.

Trishtim! Rebelim!
shqipOn

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked