BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Off: Monopoleve të qiejve shqiptarë !!! ON: Kompanive low cost si kudo në Botë!

avioni 2

avioni

 

Off: Monopoleve të qiejve shqiptarë!
ON: Kompanive low cost si kudo në Botë!

Shqiptarët paguajnë disa fish më shtrenjtë biletat e avionit se evropianët e tjerë.
Mendoni vërtet se gjithë kjo është rastësi ?
Pusht/etarët e kuptuan se me kompanitë ajrore mund të fitohen qindra miljonë dollarë në vit në kurriz të shqiptarëve.
Monopolet ndryshohen sa herë ndërohen qeveritë ndërsa shqiptarët pranojnë vjedhjen e tyre përditë!
Kompanitë low cost nuk lejohen në Shqipëri mgjth fluksin e madh (2.7miljonë pasagjerë në vit) që ekziston në vend.
Në vend qe të afrojmë emigrantët drejt atdheut, pushtetarët u vjedhin kursimet që me gjak e djers realizojnë në dhe të huaj.

Ne nuk harrojmë!
*** shqipON ***

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked