BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Off : Një prokurorie apatike !!! ON : Një prokurorie në shërbim të drejtësisë

fabula e dhjait

 

Prokuroria pushon çështjen ndaj Imamit ish Ministrit të Forcave të Çarmatosura të Shqipërisë!

Përgëzojmë ish Ministrin që i buzëqesh fati kudo si dhe Prokurorinë zemërgjerë duke u dedikuar madje dhe një fabul.

***Djali dhe kali i zi***

Një djalë i vogël shikonte ditë për ditë të njëjtin film me shpresën se një ditë kali i bardhë do fitonte mbi kalin e zi.
Fëmija i gjorë nuk e dinte se ai film ishte regjistruar kohë përpara se ai vetë të lindte.
Por djali vazhdon të shohë papushim të njëjtin film derisa një ditë vendos ta kalërojë vetë Kalin e bardhë dhe të fitojë….

Deri kur qytetarë spektatorë??
Ne nuk harrojmë!
shqipON

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked