BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Off: Pengmarrësve të Shkollës !!! ON: Universiteti i Studentit!

off partite nga univ 2

 

Shkolla është djepi dijes jo vend parkimi për drejtuesit!

Kushtetuta mbron Studentin dhe të drejtën e formimit, pastaj karrierën e rektorëve, dekanëve apo pedagogëve!

Pseudo elita krijuar këto dekada i falet vetëm parasë, pavarsisht nga dhe si vjen ajo!
Babëzia nuk kurseu as Universitetet që u kthyhen në fabrika diplomash dhe studentët në klientë të mashtruar!
Hapja e dhjetëra universiteteve publike dhe private në vend pa asnjë lloj kontrolli, kënaqte orekset e të gjithëve: Poltikanëve, Dekanëve, rektorëve, biznesmenëve të paskrupullt etj parazitë të tranzicionit.
Humbësi i madh ishte STUDENTI, Dija dhe e ardhmja e Shqipërisë!

Politikanët e tranzicionit urrejnë dijen dhe prosperojnë në errësirë e injorancës, pasioneve primitive dhe ndasitë mes shqiptarëve!

E keqja organizohet!
Po NE?

Beso! Guxojmë! Fitojmë!
SHQIPON

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked