BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

OFF: Shllakut mbi reformën arsimore !!! ON: Reagimit për të drejtat tona

harry poter harry poter 2

 

Kësa here shllaku mbi reformën e qeverisë së radhës është anglosakson. 

Për të ruajtur qeverinë nga ndonjë akuzë britanike për prishje të imazhit të Universiteteve të saja, kërkojmë fikjen e makinës së propagandës dhe zgjidhjen e situatës katastrofike të Universitetit shqiptar!
Kjo situatë nuk është e rastësishme! Kjo situatë ka përgjegjës direktë! Ata janë partitë politike dhe oligarkët e sistemit!

Ne kërkojmë clirimin e Universitetit nga oborrtarët e pushtetit dhe kthimin e tij STUDENTËVE!
Ne kërkojmë zbatimin e detyrimit kushtetues mbi arsimimin publik të studentit shqiptar!

Shumë shpejt gjithë shqiptarët do velen nga shllaku sado hipnotizues të jetë ai.
E vërteta gjithsesi triumfon!
Shqiptarët presin përgjigje që ky sistem me politikanë tranzicioni nuk mund të japë!

Beso! Guxojmë! Fitojmë!
shqipON

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked