BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Off: Vjedhjes së ujit publik !!!

cezmat 2

cezmat 4

 

Roma = 2234 çezma publike
Zyrih = 1200 çezma publike
Kansas City = 251 çezma publike
Athina = 113 çezma publike
Beogradi = 92 çezma publike
&
TIRANA = 0,00 çezma publike

Ky është përkujdesi ndaj qytetarit shqiptar!
Pushtetarë që ulërijnë vetëm për privilegjet e tyre!
Banditë me kollare që vjedhin pasuritë tona publike!

Është koha për tu zgjuar!
Eshtë koha ti japim fund tranzicionit dhe politikanëve të tranzicionit!

Guxojmë! Fitojmë!
shqipON

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked