BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Partitokracia nuk është demokraci

Partitokracia nuk është demokraci

Demokraci do të thotë që qeveris populli dhe jo partia

Përralla komuniste me një parti shtet u zëvendësua me përrallën neoliberale  e shumë partive shtet me rotacion

Partitokracia nuk është demokraci

drejtesia jemi ne

Qytetarët shqiptarë nuk u lejuan të merrnin në kontroll vendin e tyre dhe pasuritë kombëtare. Ato plaçkiten prej kastës dhe lobeve ndërkombëtare që ofrojnë mbështetje kësaj kaste

Dalim prej këtij kurthi!

Zgjidhja nuk janë partitë politike

Zgjidhja e vetme është revolucioni civil ku populli instalon demokracinë pjesëmarrëse mbi një kushtetutë të re. Një kontratë e re sociale, ku institucionet shtetërore krijohen dhe kontrollohen nga vetë qytetarët. Vetëm me një shtet komunitar do krijohet një ekonomi kombëtare që i shërben gjithë shqitparëve. Vetëm me një shtet dinjitoz ndalojmë hemorragjinë kombëtare dhe jetojmë si njerëz të lirë në vendin tonë: SHQIPËRIA

 

#RrugëtimiKaNisur

shqipON

image

Lexojmë dhe shpërndajmë Kushtetutën dhe projektin SOS:

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked