BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Prof. Renzo Repetti diskuton me aktivistët shqipON

Akademia ShqipON organizoi takimin e radhës mbi Demokracinë dhe sovranitetin. Kësaj here me ne ishte i ftuar Prof. Renzo Repetti, prej Universitetit të Genova-s Itali.  Një prej takimeve më frytdhënës për forcën e ideve që u trasmetuan. Studentë  shqipON kuptuan se beteja që po çojmë përpara është e njëjtë me betejat që ndjekin dhe popujt e tjerë evropianë për emanncipimin e shoqërisë dhe zgjerimin e demokracisë, si e vetmja mënyrë për të dalë prej dogmës neoliberiste dhe kuthit social ku partitë antishtet, kanë futur Shqipërinë dhe popullin e saj.

Tirane, 11.11.2016, foleja shqipONakademia

 

 

15050356_1779471772333356_943795987_n

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked