BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Protesta shqipON për të drejtën e Punës

ShqipON bashkë me qytetarë, të reja e të rinj, studentë e pedagogë, organizuan protestën për të drejtën e Punës, para Kuvendit të Shqipërisë, dt. 28 prill ora 17:00

 

#RrugëtimiKaNisur
E Enjte 28 prill ora 17:00, përballë Parlamentit
Së bashku për të drejtën e punës!

Shqiptarët mbeten populli më i varfër i kontinentit me politikanët më të pasur!
Shqipëria mbetet vendi i parë për papunësinë dhe i fundit për investime!
Vendi i parë për çmimet dhe i fundit për rrogat!
Vendi i parë për emigrim dhe i fundit për shërbime!
Vendi i parë për korrupsionin dhe i fundit për dënimin e zyrtarëve!
Vendi i parë për monopolet dhe i fundit për Drejtësi!
Politikanët e tranzicionit dështuan në ndërtimin e Demokracisë dhe Ekonomisë!
Ata kanë zgjedhur të sakrifikojnë Shqipërinë shqiptarët për tu majmosur!
A duhet ti durojmë pa fund e të zvarritemi si krimba!
Jooooo!
Ne nuk jemi krimba por shqipe!
Guxojmë të rimarrim dinjitetin!
Së bashku mund të ndalim këtë marrëzi!
Atë që nuk e bëjnë pusht/etarët e bëjnë vetë Qytetarët!
Së bashku për Demokraci Pjesëmarrëse!
Së bashku në Protestën për Punën!
ShqipON✅ http://levizjashqipon.org/…/upl…/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

13096360_1138888106143134_5684756130051270217_n 13100935_1138887992809812_1854963775758376071_n 13096164_1138887996143145_1114662644270057690_n 13095854_1138887979476480_675149576098543290_n 13100799_1138887652809846_1776788247284082132_n 13055608_1138887659476512_580239147652375544_n 13076853_1138887632809848_6989939397100381491_n 13103512_1138887522809859_7663779469903182080_n 13102607_1138887519476526_5143022005034809637_n 13095807_1138886762809935_331595097463846535_n 13055600_1138886756143269_8681594805263989785_n 13140781_1693854710895063_1618383233_n

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked