BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Së bashku për një Shqipëri normale!

FB_IMG_1450455581603

Përfundoi sot cikli 3 javor i seminareve “Pse po zbrazet Shqipëria”?

Studentë e aktivistë shqipON patën kënaqësinë në përfundim, të bënin një dialog miqësor me ambasadorin e Gjermanisë, Hoffman mbi:
1. Arsyet e vazhdimit të emigrimit të shqiptarëve ende pas 25 viteve
2. Domosdoshmërinë e ndërtimit të një projekti funksional për Shqipërinë ku qytetarët të jenë më aktivë dhe pjesëmarrës në politikat publike
3. Eksperiencën pozitive të Gjermanisë pas bashkimit duke bërë të mundur që gjermanët e Gjermanisë lindore të riktheheshin dhe të ndërtonin qytetet dhe vendet e tyre
4. Ndërgjegjësimin për potencialet e mëdha të Shqipërisë për zhvillim
5. Inkurajimit të të rinjve shqiptarë që njësoj si ata evropianë të mos pranojnë realitetin por të përpiqen ta ndryshojnë atë në një perspektivë të re.

Së bashku për një Shqipëri normale!
shqipON✅S. O. S.

Thirrje për Kuvend Kombëtar për normalizimin e Shqipërisë!

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked