BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Shqipëria para punëve të mia

Çfarë do të ndodhte nëse edhe rilindasit, do të thonin: “të bëjmë Shqipërinë, pa prishur punët tona”

image

Konformizmi i shqiptarëve ndaj një sistemi banal dhe kleptokrat duhet të mbarojë. Asnjë sistem nuk bie vetë nëse ata që vuajnë nuk organizohen për të thyer prangat e mjerimit.

Idea që dikush tjetër do luftojë betejat tona, se mjafton të votosh çfarë partitë gatuajnë, është iluzion dhe loja e kastës.

Askush nuk heq dorë nga privilegjet dhe miliardat. Mos kënaqemi me thërrimet militante, mos mashtrohemi pa fund.

Pa sakrifica minimale nuk fitojmë jetën Normale!

Fillojmë një Rrugëtim të ri së bashku, pa parti e ideologji por vetëm me IDE për Shqipëri.

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked