BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Stop eksodit për ujë !!!

grabitja e ujit

 

Mijëra kryeqytetas bëjnë përditë 12 km rrugë drejt Dajtit për të siguruar ujin e pijshëm!

Denoncojmë mafjozët e ujit, tokës dhe ajrit që kanë zaptuar Shqipërinë!
Denoncojmë zaptuesit e burimeve të ujit publik!
Denoncojmë përzjerjen e pushtetit me sekserët e tyre të ujit, ku NUK KONTROLLOHET as përmbatja bakterologjike e ujit nëpër shishe dhe ajo e rubinetit.

E keqja nuk zhduket vetë!
E keqja organizohet!
Po Ne?

Guxojmë! Fitojmë!
shqipON

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked