BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

STOP RICIKLIMIT – STOP KASTA

image

 

13706359_298818827123170_61444256_n

‪#‎DuaKushtetutëTëRe‬ ku Qytetari bëhet Shtet!

PSE KASTA RICIKLON NJERËZ QË VIJNË PREJ SISTEMIT?

Pse media pompon vetëm fytyra të vjetra me maska të reja?

Pse sistemi nuk ndryshohet kurrë nga njerëzit e sistemit?

Filloi me Berishën, sekretarin e partisë komuniste që do “ndërtonte” demokracinë e ripërsëritet sa herë që populli “do ndryshim”

Pse kasta ka nevojë që të “mbajë ndryshimin brenda”?

Pse iu imponohet shqiptarëve e njëjta recetë “ku ndryshimi vjen nga sipër”

Pse kasta dhe miqtë ndërkombëtarë nuk duan demokraci të vërtetë ku vendos populli e jo “elitat”?

Demokratura nuk mbahet me forcë, por mashtrim, hutim, hipnozë kolektive, përçarje e kërcënim.

Ndryshimi vjen vetëm duke rrëzuar piramidat dhe faraonët brenda tyre, dhomat dhe njerëzit e errët që punojnë kundër popullit.

Ndryshimi vjen vetëm me referendum mbi Kushtetutën e Re ku pushteti i kalon përfundimisht qytetarëve!

Ndryshimi është ‪#‎DemokraciaPjesëmarrëse‬

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked