BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Të drejtat e punëtorëve

sindakata

Të drejtat e punëtorëve ashtu si çdo e drejtë tjetër e qytetarëve nuk varet nga ligji por nga mëshira e pushtetit!

Pusht/eti autokratik, njësoj si në komunizëm krijon vetëm institucione fallco, vetëm në pamje të pavarura!

Pluralizmi dhe ndarja e pushtetit mbeti vetëm në letër se oligarkia nuk toleron dot ta konkurrojë asnjë organizatë tjetër!

Masat janë pronë eskluzive e partive sepse i mbledh dhe organizon vetëm partia, që mos të bëhet kurrë popull por të mbeten turrma të përçara e të manipuluara!

Ndikimi në jetën politike nga ana e qytetarëve është i pamundur sepse të gjitha kanalet janë të bllokuara dhe zemërimi i qytetarëve nuk bëhet dot “Zë i fuqishëm” por tretet tek filxhani i kafes!

Partitë, sindakatat aktuale, median, shoqërinë civile, universitet dhe gjithçka kontrollohet nga oligarkia!

Diktatura nuk ra kurrë por vetëm u maskua me “vellon” e demokracisë!

ZgjiiiiiiiM!
‪#‎NukEshteVone‬ për Shqipëri!

http://levizjashqipon.org/…/upl…/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked