BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Video: Lufta ndaj korrupsionit dhe varferise kalon nga Trasparenca

Eshte e kote te presim qe Korrupsioni te luftohet nga ata qe e krijuan ate. Mos kerkojme me zevendesimin e 1-shave por te bejme pjesmarres QYTETARET ne gjitha vendimet qe merren ne emer dhe per llogari te tij, me referendume kombetare dhe lokale, dhe zgejdhjen DIREKT te organeve te larta shteterore.
Ndarja e pushteteve nuk funksion me si teknike lirie, keshtu le t vendose ai mbi te cilin vendimet merren. QYTETARET. demokraci pjesmarrese!!!

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked