BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Kush do na shpëtojë?

Kush do vijë të na shpëtojë?
Partia?
Mesia?
Amerika dhe Europa?

ASKUSH!!!

picsart_09-30-08-06-09


Popujt çlirohen vetë nëse njerëzit bashkohen jo vetëm në halle por dhe dëshirën për të zhdukur këto halle.

Sot aleanca kundër popullit, kundër 99% të njerëzve të varfër ka mbledhur vemje me ngjyra të ndryshme e larva ndërkombëtare!

Si gjithmonë lufta bëhet për pushtet!
Nëse atë e ka një grusht njerëzish apo i gjithë populli?
Populli për tu mbrojtur nga kusarët shpiku Demokracinë ku asgjë nuk bëhet pa dëshirën e kontrollin e tij.

Kusarët shpikën partitokracinë për ta zëvendësuar demokracinë kurse popullit i dhanë një “lodër” ta shtypin 1×4 vjet!

 

dje sot 2

 

i5-1722

Pa rimarrë simbolin e demokracisë, pa rimarrë institucionet nga duart e partive dhe lobeve, agonia e popullit shqiptar do zgjasë gjatëëë!

Punojmë së bashku për Normalizimin e Shqipërisë mbi Demokracinë Pjesëmarrëse!
ShqipON i beson krijimit të institucioneve mbi një Kushtetutë të Re fryt i një Revolucioni Civil e Paqësor.

Çdo rrugëtim tjetër “i thjeshtë apo me dhunë” propozuar nga “zotër të rremë” rinovon diktatura të vjetra e të reja!

Lexojmë dhe Mbështesim Projektin S.O.S.http://levizjashqipon.org/foto-galeri/thirrje-per-kuvend-kombetar-per-normalizimin-e-shqiperise

#shqipON.org

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked