BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Falenderime të sinqerta për mbështetjen e miqve dhe dashamirësve shqipon!

Jemi të ndërgjegjshëm për çensurën e sistemit, për spiunët e partive që kërcënojnë e kontrollojnë jetët e njerëzve, prandaj Falenderimi është i dyfishtë!!!

Kujtojmë, që këto nuk janë thjesht “like” facebook-u, por mbështetje për të vetmin mjet që është ende i lirë!

Kasta dhe mercenarët e saj i bëjnë report faqes sonë për të ulur shpërndarjen.
Këtë vit qeveria i ka bërë kërkesë kompanisë FACEBOOK për mbylljen e 12 faqeve të ndryshme dhe fb mbylli vetëm 2.

Sigurisht puna jonë nuk është vetëm në rrjete dhe virtuale, por kjo na lejon të shpërndajmë idetë e të mbledhim Qytetarët në terren si po bëjmë çdo ditë!

Kështu kontributi juaj me komente dhe ndërveprime rrisin shikueshmërinë dhe inkurajoni vajza e djem që punojnë LEKLESS për zgjimin e dëshirës për Ndryshim!

Ju falenderojmë dhe vijoni të na mbështesni!

www.shqipon.com

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked