BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Aktivistët ShqipON

Dr. Ledian Droboniku lindur në Lapardha të Beratit ku ka përfunduar dhe shkollën e mesme. Ka ndjekur studimet e larta në Drejtësi 1999-2004, Sapienza të Romës Itali. 2004-2005, përfunduar Masterin për “mbrojtjen ndërkmbëtare të të drejtave të Njeriut”, Tor Vergata, Romë. 2005-2008, përfunduar studimet në fakultetin e shkencave politike, diplomë magjistrale mbi “marrdhëniet ndërkmbëtare”. 2008-20012, pëfunduar studimet e doktoraturës në të drejtë kushtetuese, në bashkëpunim mes universitetit Sapienza, Itali dhe Montepellier Francë. 2007 ka marrë titullin e avokatit në Shqipëri dhe 2013 titullin e avokatit në Romë, Itali. Prej 2007 ka punuar gjithashtu pedagog me kohë të pjeshme në disa universitete publike dhe private të Shqipërisë. Ka marrë pjesë në projekte të ndryshme në mbrotje të të drejtave të punës dhe emigrantëve në Itali si dhe bashkëpunëtor pranë sindakatës më të madhe italiane CGL. Organizator dhe pjesëmarrës në shumë konferenca, seminare, trajnime shkencore dhe didaktike për përhapjen e demokracisë dhe përforcimin e të drejtave dhe lirive kushtetuese.

me

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked