BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Nëse Berisha dorëzon mandatin

Berisha dorëzon mandatin

 

12736235_1665805770366624_355362198_n

 

Njeriu që vrau demokracinë shqiptare në djep, që dogji Shqipërinë në zjarr, që shkatërroi ushtrinë shqiptare, drejtësinë shqiptare, spitalet shqiptare, që nuk hapi dosjet, që shkatërroi pronën, që ngriti në pushtet kriminelët, që vodhi pasuritë e shqiptarëve, na kërcënon me dorëzimin e mandatit.

Berisha, Rama, Meta e Luli e dinë mjaft mië se po u larguan nga politika, miliardat e vjedhura dhe privilegjet e tjera rrezikohen ashtu si dhe qelitë e burgur për plaçkitjen që i kanë bërë këtij vendi. Nuk mjaftojnë më miqtë ndërkombëtarë për ti mbështetur kundë zemërimit të një populli të vjedhur e të tallur për dekada.

Lojrat e brendshme të kastës nuk mbajnë dot më sistetmin në këmbë se ekonomia po bie përditë ashtu si dhe legjitimiteti para popullit sovran.

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked