BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

BILANCI I KOALICIONIT RAMMET

BILANCI I KOALICIONIT RAMMET:

1.8 mld euro skandale e konçesione
> 2.7 mld euro rritje e borxhit publik
> Largim i 60% të investimeve të huaja
> Largim i 170 mijë shqiptarëve në Emigrim
> Rritja e papunësisë me 2 shifra
> Ulja e rrogave në kufijtë e mbijetesës
> Rritja e taksave reale për biznesin
> Rritja e çmimit të energjisë, karburantit, tarifat e studimit, gjobat e sigurimet e makinave, barnave e vizitave mjekësore, shërbimeve të administratës

Rritja e numrit të tumoreve nga ushqimet e skaduara monopole të pushtetit
> Sabotim i turizmit, goditja e Vlorës, Shkodrës e perla të tjera të turizmit
> Pezullimi i bashkimit të portit të Durrësit me Rrugën e Kombit, rruga e Elbasanit, Rruga e Arberit, Bypassi i Fierit etj
> Ligji i importit të plehrave
> Lulëzimi i hashashit dhe rënia e bujqësisë
> Përforcimi i monopoleve të importit e goditja e prodhimit vendas
> Mos dënimi i hajdutëve të djeshëm në qeverinë qendrore dhe vendore
> Kontroll i plotë i medias dhe propagandë staliniste
> Paralizim i televizionit publik dhe privatizim i kulturës nga topchannel e klientë të kastës
> Vjedhja e Bankës Kombëtare
> Ndalimi i kreditimit në vend
> Shkatërrimi i Serverit të Tatimeve
> Mbushja e Administratës me militantë injorantë
> Mbushja e Parlamentit me Mafiozë

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked